Контакти

Контакти

Адрес: гр. Русе 7008, кв. Средна кула,
ул. „Бачо Киро“ №10

Телефон: 082 800 648

Мобилен: 0893 489 210

Е-поща: info@sinchec.com

info-1826002@edu.mon.bg