Новини 2022

Отбелязване на националния празник 3 март в Детска градина Синчец – гр. Русе

Публикувано на 02.03.2022

Екипът на ДГ „Синчец“ Ви поздравява с 3 март – Национален празник на Република България. Със стихове, песни и танци децата от подготвителна група „Славейчета“ представиха важни исторически събития. Всички ние се прекланяме пред подвизите на нашите знайни и незнайни герои. „Народ без история няма бъдеще“!

Цялото тържество може да бъде изгледано от този линк: https://www.youtube.com/watch?v=6yz6qD6YrTM 

Честита Баба Марта от децата и екипа на ДГ Синчец, гр. Русе!!!

Публикувано на 01.03.2022

Бъдете живи, здрави, бели и червени във вас да блика щастие и любов! Възраждащата сила на пролетта отново да озарява с обич сърцата Ви и нека вълшебно да пребъде чрез думите навеки!

Конкурс за снимка или видео

Публикувано на 17.02.2022

Скъпи родители,

В очакване на Баба Марта, ние от ДГ „Синчец“ и Сдружение БРТИМ Ви каним да се включите в конкурса „Аз и моето семейство заедно правим мартенички“, като изработите вкъщи заедно с децата си мартенички и заснемете процеса и готовия резултат. Споделете направените снимки в групите във Фейсбук и ги изпратете на е-мейл: mediationbg@abv.bg заедно с вашите имена и името на детето. Срок за участие: до 28.02.2022 г.

Най-забавните снимки и клипове ще бъдат споделени във Фейсбук страницата „Мисия-успешен родител“ точно на 01.03.2022 г., а авторите им ще получат награди. Участвайте в конкурса и прекарайте безценно време с детето си, докато творите мартенички заедно. Сигурни сме, че ще бъдете взаимно обогатени, усмихнати и сближени! Пожелаваме Ви успех!